Klimplanten Hagen:bloeiende hagen van ClematisOnline

Klimplanten Hagen

Groenblijvende hagen zijn verkrijgbaar in 2 variëteiten: 1) Klimop (Hedera Hibernica) gecombineerd met bloeiende Clematis soorten die hun blad verliezen in de winter (100% privacy doordat de Hedera Hibernica wel het blad behoudt in de winter/wintergroen is) en 2) een groenblijvende... Lees meer

Subcategories

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Klimplanten Hagen

Groenblijvende hagen zijn verkrijgbaar in 2 variëteiten: 1) Klimop (Hedera Hibernica) gecombineerd met bloeiende Clematis soorten die hun blad verliezen in de winter (100% privacy doordat de Hedera Hibernica wel het blad behoudt in de winter/wintergroen is) en 2) een groenblijvende haag combinatie van alleen groenblijvende klimplanten zonder Klimop (Hedera) waardoor er geen 100% privacy haag ontstaat, maar deze wel groen blijft in de winter (wintergroen). Deze hagen (voor de hagen met Klimop/Hedera) groeien snel dicht, wat spoedig een dichte privacy haag zal bieden en zijn goed winterhard. De bijzonderheid van groenblijvende hagen is dat ze hun bladeren in de winter behouden en dus wintergroen zijn, maar ook altijd winterhard. Hierdoor heb je het hele jaar door een groene haag in de tuin en 100% privacy indien de haag gecombineerd wordt met Klimop (Hedera Hibernica). Een groenblijvende haag kan in de lente al in de grond worden gezet (vanaf maart) tot laat in de herfst (oktober). Wij raden aan de hagen niet te planten indien het nog vriest. Als je de groenblijvende haag plant in het najaar kunnen de klimplanten alvast doorwortelen voor de vorst start en hebben deze hagen het jaar erop een flink groeivoordeel ten opzichte van hagen die pas in de (vroege) lente worden geplant.

Koop groenblijvende hagen bij ClematisOnline.nl

Wil je het hele jaar door een ondoorzichtige (100% privacy) mooie groenblijvende haag en een groene "muur" in uw tuin? Dan zijn de groenblijvende hagen van klimplanten iets voor jou. Ze nemen geen ruimte in (want ze groeien verticaal, zie ook verticaal tuinieren op ons blog) maar geven wel kleur aan iedere tuin: van kleine stadstuinen tot grote villatuinen kunnen groenblijvende hagen een prachtige kleurrijke toevoeging aan de tuin zijn.

Veilig een klimplanten haag kopen bij ClematisOnline.nl

Je kunt veilig bij ClematisOnline kopen omdat je een 100% -groeigarantie op alle groenblijvende hagen krijgt en ClematisOnline.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk. Wil je extra advies over onze producten ontvangen of heb je aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. Je ontvangt altijd individueel advies per mail.