Groenblijvende klimplanten goedkoop bij ClematisOnline-klimplanten

Groenblijvende klimplant

Wil je een groenblijvende klimplant kopen? Dit is een uitstekende keuze, want groenblijvende klimplanten behouden hun bladeren zelfs in de winter (bladhoudend), zodat je het hele jaar door van deze groenblijvende klimplanten kunt genieten en je tuin een  mooie groene uitstraling behoudt! De groenblijvende klimplanten bloeien in de lente en zomer, tussen februari en juli. Zo kun je genieten... Lees meer

Subcategories

Er zijn 15 producten.

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters

Groenblijvende klimplant

Wil je een groenblijvende klimplant kopen? Dit is een uitstekende keuze, want groenblijvende klimplanten behouden hun bladeren zelfs in de winter (bladhoudend), zodat je het hele jaar door van deze groenblijvende klimplanten kunt genieten en je tuin een  mooie groene uitstraling behoudt! De groenblijvende klimplanten bloeien in de lente en zomer, tussen februari en juli. Zo kun je genieten van de heerlijke geur en de prachtige bloemen in de lente en de zomer, terwijl de winterbestendige bladeren een vleugje groen in uw tuin brengen, zelfs in het koude seizoen.

Tuin en verzorging van de groenblijvende klimplanten

Gelukkig zijn groenblijvende klimplanten geen veeleisende planten. Ze kunnen in elke tuin worden geplant. Echter, wintergroene klimmers hebben, evenals planten die hun bladeren in de winter verliezen, hulp nodig bij het omhoog groeien. Deze plantensoorten gedijen het beste in de volle zon of halfschaduw. Bij het planten van een groenblijvende klimplant moet je ervoor zorgen dat deze niet direct tegen de muur wordt geplant, maar een beetje ervoor (schuin naar de muur toe). Alleen dan kunnen de wortels voldoende vocht opnemen. Vooral op warme dagen in het eerste jaar van planten is het belangrijk voldoende water te geven! Doordat deze planten hun bladeren behouden kunnen ze bij zeer strenge vorst last hebben van de zon (uitdroging van takken). De planten zijn winterhard, maar soms sterven hierdoor een paar takken af in een strenge winter. Deze kun je in het voorjaar eenvoudig bijsnoeien zodat de plant gewoon verder kan groeien. Veel gekochte wintergroene soorten zijn Clematis Armandii, Clematis Apple Blossom, Hedera Hibernica (Klimop) en Toscaanse Jasmijn (Sterjasmijn).

Groenblijvende klimplanten als privacy scherm en voor groenblijvende hagen

Vaak worden groenblijvende klimplanten geplant als privacy schermen of om gevels of pergola's te bedekken. Wilt u het hele jaar door van een groene muur genieten? Maak optimaal gebruik van de ruimte die uw tuin biedt. Laat je hekwerk, betongaas, gevel of pergola schitteren met onze prachtige groenblijvende klimplanten. Vooral in het voorjaar zijn de kleurrijke bloeiende klimplanten een blikvanger voor elke tuin!

Koop groenblijvende klimplanten

Kunnen we je overtuigen om groenblijvende planten in je tuin te zetten? Bestel deze dan nu thuis op ClematisOnline.nl. Je bent van harte welkom om eens rond te kijken op onze website. Wij bieden een 100% -groeigarantie voor alle groenblijvende klimplanten. Ook is de levering gratis vanaf een aankoopwaarde van 50 €! Heb je vragen over onze groenblijvende klimplanten? Dan kun je altijd contact met ons op te nemen via [email protected]. Je wordt altijd individueel geadviseerd.