Verzendingen door ClematisOnline

Gratis Verzending
Alle bestelde Clematissen en andere klimplanten worden binnen 2-5 dagen na bestelling bij u thuisbezorgd. Bestellingen vanaf € 50,= worden GRATIS bij u thuisbezorgd. Voor orders tot € 50,= vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 5,95 (binnen Nederland en België en onafhankelijk van de grootte van de bestelling). De rest van de verzendkosten (door de zware potten en lange planten zijn de verzendkosten relatief hoog) nemen wij voor onze rekening.

Bezorgdienst
Al onze leveringen worden bezorgd door DPD pakketdienst (of onze eigen bezorgservice bij de grotere bestellingen). Wij sturen u voor bezorging een email met nadere bezorginformatie en een Track en Trace code om uw bestelling te kunnen volgen. Indien er niemand aanwezig is als de planten door DPD worden aangeboden wordt het pakket afgeleverd bij uw buren. U treft dan een bericht hierover aan in uw brievenbus. Indien aflevering niet mogelijk is wordt het pakket afgeleverd bij een pick-up point waar u het pakket later kunt afhalen. Wij raden aan deze zo spoedig mogelijk op te halen, al kunnen de planten door de goede verpakking prima enige dagen in de verpakking overleven.


Clematis Etoile Violette
Clematis Etoile Violette

Verpakking
De klimplanten worden na inspectie door ons met de grootste zorg verpakt, waarbij we er zorg voor dragen dat de planten tijdens het vervoer niet beschadigd kunnen raken. Tevens zorgen wij ervoor dat de planten goed beschermd worden tegen uitdroging en grondverlies zodat ze prima per postorder vervoerd kunnen worden. Bij ontvangst van de planten dient u te controleren of de planten nog voldoende vochtig zijn (zie ook op het bijgeleverde etiket) en zo nodig de plant (met pot) in een emmer water onder te dompelen. Daarna kunt u de planten (zonder pot) direct in de grond zetten.

Bestelprocedure
Bestellen via onze webwinkel is snel en eenvoudig in slechts 3 stappen:
1. Selecteer de planten die u wilt bestellen in uw winkelwagen;
2. Ga naar afrekenen, voer uw adresgegevens in (en eventueel een afwijkend bezorgadres) en selecteer de verzendmethode;
3. Selecteer de wijze van betalen en bevestig uw bestelling. U ontvangt van ons een bevestigingsemail van uw bestelling zodra de betaling ontvangen is.

Retourzendingen
Als de producten (met uitzondering van "levende producten") niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, retourneren. U dient zelf de verzendkosten voor retourneren voor uw rekening te nemen. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of per post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij Paypal en iDEAL) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ClematisOnline.nl heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen.

Afkoelingsperiode
U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling om zonder opgaaf van redenen de koop te ontbinden (uitgezonderd "levende producten'). U kunt hiervoor onderstaand formulier gebruiken. Vervolgens heeft u 14 dagen om het product te retourneren. Het product dient nog ongebruikt te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking te worden geretourneerd. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

klik hier om het herroepingsdocument te openen