Groenblijvende Clematis goedkoop kopen? Clematisonline.nl

Groenblijvende Clematis

Groenblijvende Clematis is een aanwinst voor elke tuin. De veelzijdige klimplant kan zowel als praktisch privacyscherm als als sierplant worden gebruikt. In het voorjaar bloeit deze evergreen op het hout van het voorgaande jaar. Na de bloei kunnen de langste takken worden afgesneden, waarna nieuwe scheuten zullen uitgroeien. Verder inkorten is niet nodig. De Lees meer

Subcategories

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Groenblijvende Clematis

Groenblijvende Clematis is een aanwinst voor elke tuin. De veelzijdige klimplant kan zowel als praktisch privacyscherm als als sierplant worden gebruikt. In het voorjaar bloeit deze evergreen op het hout van het voorgaande jaar. Na de bloei kunnen de langste takken worden afgesneden, waarna nieuwe scheuten zullen uitgroeien. Verder inkorten is niet nodig. De groenblijvende Clematis (zoals de Armandii) staan ​​graag op een locatie met veel zon, weinig schaduw en uit de volle wind.

Wat betekent "groenblijvend"?

Bij deze Clematis soorten spreken we van groenblijvende of wintergroene klimplanten omdat de Clematis zijn bladeren in de winter niet verliest zoals andere (klim)planten. Zelfs in het koude seizoen kunt u uitkijken naar een beetje groen in de anders vaak sombere tuin omdat de Armandii, Apple Blossom, Early Sensation en andere groenblijvende Clematis soorten ook winterhard zijn (als het heel hard vriest kunnen wel delen bevriezen later weggesnoeid kunnen worden). Maar Clematissen zijn niet altijd alleen groen: in het voorjaar bloeit de groenblijvende Clematis in de mooiste kleuren! Zo is de Clematis een absolute must-have voor elke tuinliefhebber!

De mooiste groenblijvende Clematis soorten

Bij ClematisOnline.nl is er een grote selectie van wintergroene Clematissen te koop.

Clematis Apple Blossom

Een van de meest populaire Clematis-variëteiten is de Clematis Apple Blossom. Deze groenblijvende Clematis Apple Blossom bloeit van maart tot eind mei in prachtig lichtroze. Apple Blossom is een snelgroeiende klimmer, heeft prachtige geurende bloemen en staat graag beschermd tegen de brandende zon en uit de volle wind. De groenblijvende Clematis Apple Blossom kan tot 4 meter hoog worden en heeft leerachtige glanzende bladeren.

Clematis Armandii

Past in uw tuin meer een neutrale, puur witte bloem? Koop dan de altijd groene Clematis Armandii! Deze wintergroene Clematis Armandii laat ​​in de lente een weelderige, witte, bloemrijke sterrenpracht zien. De Armandii is snelgroeiend, kan groeien tot een hoogte van ongeveer 3 meter en kan direct na de bloei worden ingekort. De Armandii staat het liefst in de volle zon of halfschaduw.

Clematis Armandii Snowdrift

Een andere witte variant is de variëteit Armandii Snowdrift. Deze wintergroene klimmer wordt gekenmerkt door zijn witte, licht geurige bloemen. Op een beschutte locatie kan de Armandii Snowdrift  tot 3 meter hoog worden. Net als de andere soorten bloeit de Armandii Snowdrift vroeg in het voorjaar (afhankelijk van het weer) en is deze winterhard. Op onze website vindt u nog veel meer wintergroene-variëteiten in verschillende kleuren en vormen.

Koop groenblijvende Clematis soorten online

Kunnen we je overtuigen om een ​​groenblijvende Clematis te kopen? Dan kunt je je groenblijvende Clematis (van Apple Blossom tot Armandii Snowdrift) bij ons thuis bestellen in onze online winkel. Voor alle groenblijvende Clematis gekocht bij ClematisOnline.nl geven we een 100% -groeigarantie. De levering is gratis voor bestellingen vanaf € 50. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons op te nemen via de website of [email protected]; onze technische staf zal je graag adviseren!